Spoedtandarts in WIjchen

Uw tandarts in Wijchen, altijd paraat voor spoedgevallen

Spoedtandarts in Wijchen

Soms kan het gebeuren dat u in het weekend of ’s nachts te maken krijgt met ondraaglijke tandpijn die onmiddellijke behandeling door een tandarts vereist. Indien u dringende tandheelkundige zorg nodig heeft die niet kan wachten tot de volgende werkdag en onze praktijk gesloten is, staat de spoedtandarts tot uw dienst. Dit geldt met name voor situaties waarin u ernstige pijn ervaart, betrokken bent geweest bij een ongeval, of last heeft van nabloedingen na een behandeling. Het is essentieel om te weten dat onze spoeddienst uitsluitend beschikbaar is voor onze eigen patiënten.

Indien u dringend een tandarts in Wijchen nodig heeft, buiten de reguliere praktijkuren in het weekend en ’s avonds, kunt u contact opnemen met de spoeddienst via het nummer 0900 8602

Spoed tijdens kantooruren

Tijdens kantooruren kan het natuurlijk ook voorkomen dat u met spoed een tandarts in Wijchen nodig heeft. In dat geval verzoeken wij u om contact op te nemen met onze praktijk via het nummer 024-6422803. Onze telefonische bereikbaarheid geldt gedurende onze openingstijden. Het is handig om pen en papier bij de hand te hebben, zodat u de benodigde informatie die u aan de telefoon krijgt, direct kunt noteren. Mocht u worden doorverwezen naar de spoeddienst, vergeet dan niet uw verzekeringspapieren, identiteitsbewijs en geld mee te nemen. Onze assistentes zullen zich inspannen om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk de tandheelkundige zorg ontvangt die u nodig heeft!