Een stralende lach begint bij Tandzorg Wijchen

Professionele tandheelkundige zorg in Wijchen

Indien u op zoek bent naar een ervaren tandarts in Wijchen die een breed scala aan tandheelkundige behandelingen biedt, verwelkomen we u graag in onze praktijk gelegen aan de Europaplein 22 in Wijchen. 

Tandzorg Wijchen is een eigentijdse en deskundige tandartspraktijk waar we met toewijding aan de gezondheid van uw gebit werken. We streven ernaar uw tanden en kiezen in optimale conditie te houden om problemen en behandelingen te voorkomen. Daarnaast dragen mooie en gezonde tanden bij aan uw algehele uitstraling.

In onze praktijk hecht de tandarts veel waarde aan een persoonlijke en vriendelijke benadering, zodat u zich comfortabel voelt. Een breed scala aan veelvoorkomende behandelingen wordt uitgevoerd in onze tandartspraktijk.

Spoedtandarts in Wijchen

Indien u dringend een tandarts in Wijchen nodig heeft, buiten de reguliere praktijkuren in het weekend en ’s avonds, kunt u contact opnemen met de spoeddienst via het nummer 0900 8602

Direct inschrijven bij Tandzorg Wijchen

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. U kunt zich direct inschrijven via het online inschrijfformulier.

Zodra we uw formulier hebben ontvangen, nemen we spoedig contact met u op om een eerste afspraak te regelen.

Ons team van enthousiaste tandartsen en medewerkers

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling of controle van uw gebit?

Indien u direct een antwoord op uw vraag wenst of een afspraak wilt maken, kunt u bellen naar ons algemene telefoonnummer.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 16.30
Dinsdag 08.00 – 12.30 
Woensdag  08.00 – 16:30
Donderdag  08.00 – 16:30
Vrijdag  08.00 – 12:30
Za – Zo  -gesloten-

Contactformulier

Wilt u meer weten over onze behandelingen, diensten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier